Verlichting

licht is een van de belangrijkste elementen in ons leven. Een klein verschil in verlichting kan daarom een groot verschil maken in beleving. Het is daarom belangrijk om jou woning sfeervol en tegelijkertijd functioneel te verlichten. We houden altijd rekening met alle belangrijkste aspecten. De lichtsterkte, lichtkleur, focus, bediening, technische uitwerking en de esthetiek van de armaturen in functie van het interieur.

We gaan tewerk in functie van jou agenda. Plan je graag een bezoek in? Dan komen we met plezier tot bij jou. Denk je dat we via foto’s of pannen voldoende weten, dan helpen we jou graag via mail verder.

Selectrics is niet gebonden aan merken, dus we kunnen daarom aan al jou wensen voldoen. Heb je een leuke lamp gezien online of in een winkel. Toon ze ons en wij bieden jou een eerlijke prijs voor lamp inclusief plaatsing. We werken ook samen met enkele gerenomeerde verlichtingswinkels binnen het Antwerpse waar we samen met jou kunnen werken aan een uitgewerkt lichtplan.

Wil je sferen creëren door bepaalde ruimtes te dimmen of je verlichting centraal bedienen via je tablet of smartphone. Dit kan allemaal worden meegenomen in onze service.

Nieuwsgierig naar ons werk? Neem een kijkje op onze instagram pagina.

Genoeg gelezen? Laat ons samen iets mooi bouwen!