Skip to main content

Smart Home Solutions

Bij Selectrics kiezen we bewust niet voor het woord “domotica”, omdat we zoveel meer mogelijkheden bieden dan de klassieke systemen die onder deze naam op de markt aangeboden worden.

In een slimme woning communiceert alles met elkaar om een zo aangenaam mogelijk comfort te creëren. We willen met zo weinig mogelijk handelingen de ideale sfeer voor elke gelegenheid helpen creëren. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos, maar het belangrijkste is dat alles wordt ingesteld in functie van de bewoners. Het moet dus voor iedereen gemakkelijk en vooral logisch te bedienen zijn. Slimme woningen zijn daarom flexibel en kunnen te allen tijde aan jouw wensen worden aangepast.

Daarom ontwerpen we de sturing van elke woning naar de wensen van de bewoners en -uiteraard- volgens de mogelijkheden van het huis. Zo kunnen we bvb. gewone drukknopen op de muur plaatsen voor de bezoekers, maar complexere sferen en sturingen via smartphone of tablet voorzien voor de bewoners. We kunnen het allemaal gemakkelijk combineren.

Heb je zelf al leuke technologische producten zoals een muziekinstallatie van Sonons of Bose, of misschien enkele lampen van Philips Hue? Vaak kunnen we deze producten perfect mee integreren in onze installatie. Zo kan je bijvoorbeeld via de “alles-uit-knop” je muziek en sfeerverlichting mee laten uitschakelen, of een geselecteerde afspeellijst laten spelen en de lichten gezellig laten dimmen voor een diner met vrienden, dit alles met 1 klik op je iPhone. En de èchte technologieliefhebber kan dit alles zelf aansturen met Alexa.

Je hoeft trouwens geen nieuwbouw of totaalrenovatie te voorzien om veel van die technologische snufjes in huis te halen. Er zijn tal van oplossingen (zelfs draadloos) om van èlke woning een slimme woning te maken.

Maak jouw woning ook slim en energiezuinig. Kleine veranderingen in je woning kunnen al het verschil maken! Een slimme thermostaat, een alles-uit-knop, de ventilatie van op afstand uitschakelen; het zijn allemaal kleine ingrepen die je energiefactuur kunnen doen verlagen. Besparingen waarmee je dan weer andere “slimmeriken” in huis kan halen.

Waarom?

Energiezuinig
Simpel
Flexibel
Centrale bediening
Controleerbaar

Wat?

Verlichting

Muziek

Verwarming & ventilatie

Deurbel

Sferen

Smart devices: Ubie & Selectrics

Genoeg gelezen? Laat ons samen iets mooi bouwen!